Мисис България 2008 отваря спортен бар

“Мисис България” увеличи бюста си с 3 см при… психолог
май 31, 2010
SN853928
Профил г-н Юрий Синенко
май 12, 2011

Спортът винаги е бил част от ежедневието на Ралица. Като дете тя тренира ски в Славия. „Тръгнах много добре в този спорт, но за съжаление не можах да стана професионална скиорка – споделя Мисис България Свят 2008. – Бях във втори клас, когато се наложи да замина с родителите ми в Тайланд. Баща ми работи шест години като търговски представител към българското посолство там.
В Тайланд беше немислимо да продължа със ските. Но се захванах с таекуондо и взех зелен колан. Ако някой ме нападне на улицата, ще се справя с него. Имам бойна натура. Но избягвам агресията. Гледам да разрешавам конфликтите по мирен път, с диалог.“ Неслучайно един от ангажиментите й като Мисис България е кампанията „Не на домашното насилие“.
Ралица има шестгодишен син Ивайло, който тренира карате и футбол в детската градина. След време смята да го запише в някой професионален спортен клуб. За първи път тази зима Ивайло ще кара ски с майка си. С падането на първия сняг тази седмица Ралица извади екипировката от гардероба с надеждата, че скоро ще се носи по белите писти
„Най-хубавите писти са в Банско“, твърди красавицата.
Ралица поддържа фигурата си с фитнес, макар че това занимание й е скучно. „Ходя на фитнес по принуда, изобщо не ми е страст. Но това е най-ефективният метод за оформяне на хубаво тяло и се налага да го правя. Гледам да ходя с приятелка, защото сама във фитнеса повече прелиствам списания и превключвам каналите на телевизора. Трябва ми някой да ме стимулира да тренирам.
Предпочитам групови занимания, като степ-аеробика или танци. Твърдо съм решила да се запиша на уроци по латино или белиденс. Обичам да танцувам и ще ми бъде много по-интересно от фитнеса“, обяснява Ралица Тодорова.
Наскоро тя изпробва един нетрадиционен метод за скулптуриране на фигурата в Института по приложна психология на Юрий Синенко в София. Руският учен направи демонстрация за увеличаване на бюста и намаляване на талията.
„Синенко изпита върху мене силата на мисълта и позитивната нагласа да постигнеш нещо, което силно желаеш. Всичко стана с негова помощ. Аз само седях на фона на приятна релаксираща музика и следвах неговите напътствия. Казваше ми кога да дишам дълбоко и кога да издишам, караше ме да си представям как извайвам бюста си сякаш го моделирам от глина.
Терапията продължи десетина минути. Накрая гръдната ми обиколка нарасна с два сантиметра – от 90 стана 92 см“, хвали се Ралица, която никога не е прибягвала до козметична хирургия.
08 ноември 2009 г.
so4no.com

 

Translate »