Не само Мая Нешкова и Аня Пенчева са въодушевени от методиката на Юрий Синенко

Нова година – нов офис
май 31, 2010
Юрий Синенко увеличи с 2 см бюста на „МИСИС БЪЛГАРИЯ СВЯТ 2008” Ралица Тодорова на шоуто „Стани здрав и красив”
май 31, 2010

Медийният и светският интерес към феноменалния психотерапевт Юрий Синенко бележи пореден бум. След като „оформи талиите” на журналистките на демонстрационно шоу в Съюза на българските журналисти, директорът на Института по приложна психология и физиотерапия демонстрира обновената си оздравителна програма за личностно развитие „Стани здрав„.
Залата на площад „Славейков” не успя да побере желаещите да се срещнат със Синенко. Последователите на неговата методика, които оставиха в миналото здравословните си проблеми, стояха правостоящи и във фоайетата само и само да видят новите психо-физически практики, които ще бъдат показани в цялост на курс през юли.

Сред присъстващите бяха и много известни светски персони като певците Александър Александров-Алекс, дуетът Димитър Колев и Нино Гамгонеишвили, актрисата Нели Топалова и др.
За да може да отговори на засиления интерес към терапевтичните упражнения и оздравителните техники, Юрий Синенко и Институтът по приложна психология подготвят поредица от оздравителни курсове в страната и издания. В последните всеки ще може да открие съвети за отличен тонус и здраве, които даде наскоро Синенко и от телевизионния екран в неделния блок на БНТ като гост на Димитър Цонев, в предаването на Марта Вачкова и в други емисии.
Сред присъстващите на оздравителния коктейл от упражнения бяха и герои от книгата на Юрий Синенко „Поръчка към щъркела”, която през есента ще излезе от печат. С аплодисменти бе посрещната новината, че в столицата се очаква поредното 10-о бебе, чиито родители въпреки страшната диагноза „стерилитет” ще имат рожба, благодарение на оздравителните психо-физически тренировъчни курсове по методиката на Синенко.

Translate »