Ралица Тодорова при “психопластичен хирург”

Юрий Синенко в “На кафе ” при Гала по Нова Тв
май 31, 2010
“Мисис България” увеличи бюста си с 3 см при… психолог
май 31, 2010

Мисис България 2008” Ралица Тодорова, която украси последния брой на “Плейбой” с естествения си бюст, е увеличила обиколката му с 3 см чрез… посещения при психолог! При него пък Павлина Ангелова, която стана “Супермодел на България 2008”, е намалила талията си. Проучване на “Труд” разкри, че “психопластичният хирург” се нарича Юри Синенко и от няколко години работи в България. “ Започнах като преподавател по системата на Норбеков. Но включих и съвременните достижения на психофизиката в работата си”, поясни Синенко и добави: “ Ако искаме да променим живота си, трябва да започнем не от външните обстоятелства, а от себе си. Смятам, че моята система е добре балансирана. Когато правиш гозба, взимаш съставки и ако те са в добро съотношение, излиза вкусно блюдо. Не аз съм увеличил бюста на Ралица и намалил талията на Павлина. Те сами си го направиха! Моите курсисти бързо постигат козметичен ефект. Но нека правим разлика между корекция на фигурата и намаляване на теглото. За отслабване имам тренировъчен курс “Стоп на затлъстяването” с други психофизически упражнения. Те не са сложни и при мотивация могат да увеличат обиколката на бицепса, да намалят на бедрата.
… Но след като свърши 6-дневният курс при мен, трябва да се правят у дома. Отнемат по 10-15 минутки. И понеже клетките имат краткотрайна памет, не е нужно да тренирате всеки ден, а на 48 часа. За 40 дни ефектът ще е дълготраен.
Дори при увеличаване на гръдната обиколка се опирам на теорията на Иван Павлов за условния рефлекс. За изработването му са необходими 40 дни. Това е магическо число – и за периода след раждането, и за след смъртта. А за стабилизация на психоемоционалното състояние разработих специални мимически гимнастики. Децата много ги харесват, викат им психомаймунски”, разкри тайните си пред “Труд” Юри Синенко.

Магдалена Гигова
02 февруари 2010
vip-bg.info

Translate »