Цяла България се вталяваше с Гала и Синенко

Гала се втали пред камерите, само за 10 минути
май 31, 2010
Цяла България се вталяваше с Гала и Синенко
май 31, 2010

Известният психолог физиотерапевт Юрий Синенко направи публична демонстрация в национален ефир как човек може да промени фигурата си без скалпел и силикон.
Има два основни фактора, за да има не временен, а постоянен ефект – тренировка през 24 часа, за да се промени клетъчната памет и въздействие на подсъзнателно ниво – да се задейства лимфната и кръвоносната система в желаните места.
Трите телевизионни дами от „На кафе” взеха метърчета и се подложиха смело на експеримента. Само за 10 минути директорът на Института по приложна психология и физиопрофилактика първо увеличи талията на Гала, Зейнеб и Деляна, а после им ги смали. Въпреки липсата на възможност за концентрация в ефир и поради естеството на предаването, водещите „се вталяваха” в крачка, задавайки въпроси и с усмивка. Най-голям резултат имаше при Деляна, която увеличи и смали обиколката си с 2 см. Гала се втали в ефир с 1 см, което показва, че нейната фина фигура няма потребност от видоизменяне именно в тази зона. Зайнеб, след като увеличи талията със сантиметър, се върна на своето ниво, което е индикатор, че талията й е идеалната за нейната фигура. Красивата брюнетка доказа, че когато нещо е съвършено то трябва да се съхрани такова.
Демонстрация на Юрий Синенко, която е елемент от тренинга „Стани здрав и красив”, е основан на древните умения на волжките българи , както и на практики от древни и съвременни източни и западни школи .
Рекордите в трайно променяне на бюста в Инситута държат две българки – Лили Илиева, която коригира големината на гърдите с 10 сантиметра в повече и Мая Димитрова, която смали своята обиколка с 1 дециметър.
Телевизионната демонстрация даде възможност на зрителите пред екрана да ваят фигурата си пред телевизора и то само за 10 минути.

lifestyle.ibox.bg/news/id_319630508

Translate »