Юрий Синенко увеличи с 2 см бюста на „МИСИС БЪЛГАРИЯ СВЯТ 2008” Ралица Тодорова на шоуто „Стани здрав и красив”

Не само Мая Нешкова и Аня Пенчева са въодушевени от методиката на Юрий Синенко
май 31, 2010
Юрий Синенко вае фигурата без липосукция и премахва белези без интервенция чрез силата на мисълта
май 31, 2010

На бюти шоу в клуб Black dog цяло съзвездие от родни хубавици ваяха фигурите си по време на 10-минутен тренинг сеанс.
„Супермодел на България” Павлина Ангелова направи талията си още по-секси на тренинга на психолога-физиотерапевт N1 у нас Юрий Синенко. Певицата Нино Гамгонеишвили и актрисата Виктория Милчева също опънаха метъра с по-обемни гръбни обиколки.
Специални гости на атрактивното стартиране на разкрасителната програма, която премахва белези, редуцира теглото и променя телесните обиколки на Института по приложна психология и физиопрофилактика бяха много журналисти и интересни личности. В новооткритото заведение Black dog присъстваха и завърналия се от турне в Индия Александър Александров-Алекс и носителят на голямата награда от Истанбулския фестивал Димитър Колев – Назар. Директорът на Института Юрий Синенко получи поздравление от оперната прима Дарина Такова, с която провеждат тренинг курс с младите оперни дарования на България.
Присъстващите успяха да вкусят от оригиналните пици с шкембе и агнешко, да научат пикантерии при приготвянето на лазаня Black dog от съсобственика на заведението англичанинът Джон Адам. Филологът тръгнал да прави специализация в Букурещ от 6 години е в страната ни и на брилянтен български език обясни тънкости от кухнята на клуба, който привлича много чужденци в атрактивното ново заведение в квартал „Лозенец”.
Естествено вниманието бе насочено и към голф майстора Томас Нелсън, който от 15 години е в страната ни и вече освен на голф терените можете да срещнете и тук зад бара на уютния клуб.
Съпругът на най-красивата женена българка бизнесменът Георги Стефанов нямаше нищо против друг мъж – психологът-физиотерапевт Юрий Синенко, да моделира красивото тяло на жена му.
Всъщност стартирането на програмата, която премахва безоперативно и бързо бръчки, стрии, белези и решава проблеми с теглото, целулита и телесните форми „Стани здрав и красив” е хит, чакан с нетърпение. От месец се експериментира в салоните на елитна козметична верига. В последните 5 години стотици са хората, които благодарение на методиката на Синенко са внесли желаните корекции по лицето и тялото.
Рекорд в промяната на бюста бележи Лили Илиева, която смали бюста си с 10 см и Мая Димитрова, която е увеличила с 9 см гръдната обиколка, като е коригирала асиметрията между двете гърди. Роза Божова по време на курса обу тесни обувки, като премахна съществуващ кокоши трън. Снежа Глазкова за няколко дена върна ръста си от младежките години – от 164 см се източи на 170 см. Юлиана Томова по време на курса намали теглото с 3 кг за 5 дни, а наша колежка премахна белег от секцио след тренинга. Това не са чудеса, а реални способности на нашия организъм.
Така че, ако ви вълнува как да ваете формите без липосукция и да премахнете белези без интервенция, а чрез силата на мисълта, то последвайте смело примера на топкрасавиците на България.

Translate »