Супермоделът Александра Николова оглави образователна програма на Синенко

Цяла България се вталяваше с Гала и Синенко
май 31, 2010
Програма за месец юли 2010 г.
май 31, 2010

„Най-умната сред моделите”, както титуловат екзотичната Александра Николова – лице на Fashion TV и носител на приза „Супермодел на България 2003”, е поредната хубавица, която се запали по оздравителната и образователна методика на прочутия психолог Юрий Синенко след Ралица Тодорова – „Мисис България Свят 2008” и Поли Ангелова – „Супермодел за 2008”.
Моделката на агенция „Expose Model” отмени пътуване до Бейрут, за да завърши второто ниво на програмата „Стани здрав и красив” в Институт по приложна психология и стана лице на новия образователен курс „Изпит с усмивка – как да учим лесно”. Програмата е насочена освен към учащи и към тези, които искат с лекота да изучават чужди езици и да запаметяват максимум знания за минимум време, безпроблемно да печелят изпити и конкурси.
На 23 март в 10.30 ч. в Института по приложна психология и физиопрофилактика нашумелият психотерапевт Юрий Синенко ще демонстрира мнемотехники и ще направи промоция на „Изпит с усмивка”, на която ще присъстват много знаменити персони като оперната прима Дарина Такова, певците Александър Александров-Алекст и дуетът Назар и Нино Колеви, които през април ще представят България на празника „Истамбул- културна столица на Европа”.

?

Translate »