Юрий Синенко вае фигурата без липосукция и премахва белези без интервенция чрез силата на мисълта

Юрий Синенко увеличи с 2 см бюста на „МИСИС БЪЛГАРИЯ СВЯТ 2008” Ралица Тодорова на шоуто „Стани здрав и красив”
май 31, 2010
Енергийна саморегулация 2-ро ниво
май 31, 2010

Лице на рекреативната бюти програма е „Мисис България Свят 2008” Ралица Тодорова и певците Александър Александров-Алекс и дуетът Назар&Нино

Вярвате ли в чудеса – че скоростно можете да подобрите слуха си, да се вталите, да премахнете белег за ден, а след седмица да възвърнете обонянието и да възстановите зрението?
За Юрий Синенко – управител на Института по приложнапсихология и физиотерапия това не са невъзможни неща и за 5 години, откакто е в България, той е “мана небесна” за над 3000 души и 70 деца, които са решили здравословните си проблеми и изцяло са променили живота си.

Случки от реалния живот
Стотици са онези, които за кратък период са премахнали оперативни белези, дерматологични дефекти вследствие на травми, такива, които са увеличили ръста си или са променили теглото си. Рекорд в промяната на бюста бележи Лили Илиева, която смали бюста си с 10 см и Мая Димитрова, която е увеличила с 9 см гръдната обиколка, като е корегирала асиметрията между двете гърди. Роза Божова по време на курса обу тесни обувки, като премахна съществуващ кокоши трън. Снежа Глазкова за няколко дена върна ръста си от младежките години – от 164 см се източи на 170 см. Юлиана Томова по време на курса намали теглото с 3 кг за 5 дни, а наша колежка премахна белег от секцио след тренинга. Това не са чудеса, а реални способности на нашия организъм.
Ето мнението за методиката на Синенко на д-р Мария Папазова, една от съучредителите на Института по приложна психология и физиопрофилактика, която решава проблем с миома на матката.
– Имаме три интересни случаи на излекуване на атрофия на зрителния нерв – в Пазарджик, Пловдив и Португалия. Жена от Пазарджик с тотална слепота, в момента вижда образи, а наша курсистка с изкуствени тазобедрени стави вече кара велосипед.Най-главното е да научим човек сам да се справи със здравословните си проблеми. Възрастта е без значение. Имаме професор на 80-годишна възраст, който намали диоптрите от -18 на -2 за няколко месеца. Юрий Синенко заедно с д-р Мария Папазова, д-р Тодор Господинов и д-р Здравка Масларова изграждат Института по приложна психология и физиопрофилактиката, където провеждат семинари за възстановяване на здравето и разгръщане на личните възможности, на сетивността, на духовния и интелектуален потенциал. Екип от опитни педагози и професионални лекари анализират и следят всеки случай и как се задействат безкрайно мощни съзидателни сили, скрити във всеки човек.

За информация и контакти.

Translate »